Jäähyväiset Hakametsälle (Ilves-reissu peruttu!)

17.10.2021
/
Jude
/
Jääkiekko

Tampereen ensimmäinen jäähalli, Tampereen Hakametsän jäähalli, on astumassa vain muistojen areenaksi. Tampereen uusi monitoimiareena UROS Live avataan käyttöön joulukuun puolivälissä, vaikka koko hallin suunnittelutyö käynnistyi vasta pari vuotta Helsinki Gardenin julkistamisen jälkeen.

Tammikuussa 1965 käyttöön vihitty Hakametsä toi Tampereen ensimmäisenä kaupunkina halliaikaan, manselaisten kaapatessa samalla kevään 1965 MM-kisat Helsingiltä, kun Nordiksen rakentaminen oli viivästynyt. Myös UROS Liven avaamisesta luvataan uusi askel jäähallien palvelukokemukseen, ja tälläkin kerralla Tampere saa isännöintioikeuden jääkiekon MM-kisoihin vuonna 2022 Helsingin edeltä.

HIFK tekee viimeisen vierailunsa Hakametsään lokakuun lopussa. HIFK:n viimeisenä vastustajana Hakametsässä 21.10. on Tappara, joka sai juhlia mestaruutta kotonaan viisi kertaa. Vuosina 1986 ja 2016 HIFK oli mukana katsomassa kannua kentän toisesta päästä.

HIFK Fan Club järjestää poikkeuksellisesti arkimatkan IFK:n viimeiseen otteluun Hakametsässä. Reissu tarjoaa seisoma- tai istumapaikan hintaan 35 / 40 €. Lähtö on Kisahallilta klo 15:30. Varaa matka tästä.

TUPARIT UROS LIVE AREENALLA LA 29.1.2022

Tampereen uusin maamerkki ja Pohjoismaiden nykyaikaisin monitoimiareena otetaan käyttöön joulukuun puolivälissä. HIFK:n ensimmäinen ottelu Uros Livellä on HIFK Fan Clubin 2022 Megamatka Ilves-HIFK-matsiin lauantaina 29.1.

Megamatkan yksityiskohdat julkaistaan lähiaikoina, pistä päivämäärä ISOLLA kalenteriisi kavereiden kanssa.

 

En gång alltid!

Jude

Uusimmat jutut

Lisää

HIFK:n naiset nousee Kakkoseen!

HIFK:n naisten jalkapallojoukkue varmisti nousun sarjaporrasta ylemmäksi Kakkoseen...

Lue lisää
Jalkapallo

HIFK futiksen Mestaruussarjaan (Derbyn pääsyliput päivitetty 1.10.)

Jalkapallon Veikkausliigan runkosarja on pelattu loppuun, lukuun ottamatta HIFK:n viimeistä FC Haka -rästiottelua...

Lue lisää
Jalkapallo