HIFK Fan Club vierasmatkat

30.10.2021
/
Sari
/
Fan Club

Perustamisestaan asti Fan Clubin ydintoiminta on ollut vierasmatkojen järjestäminen IFK:n peleihin muualla Suomessa. Yhteisessä katsomossa IFK:n kannattaminen tuntuu helpommalta kuin yksinäisellä paikalla huutaminen, ja erityisesti pitkät ajomatkat vieraspeleihin ovat erinomaista ajanvietettä yhdessä muiden IFK-kannattajien kanssa.

Liigapaikkakuntien nykyiset turvasäännökset vievät vieraskannattajat useimmissa halleissa seisomapaikoille. Näissä halleissa Fan Clubin matkapakettiin sisältyy matkan lisäksi aina seisomapaikkalippu. Jos haluat seurata pelin mieluummin istualtaan, voit varata samalla ilmoittautumislomakkeella pelkän bussikuljetuksen ilman lippua ja järjestää itse istumapaikkalipun haluamaasi (tai mieluiten suositeltuun IFK-fanien läheisyydessä olevaan) katsomoon. Osallistuthan silti mahdollisimman aktiivisesti IFK:n kannattamiseen omalta penkiltäsi yhdessä muiden fanien kanssa.

Osa jengeistä (esim. TPS, Kärpät, KooKoo, SaiPa) tarjoaa kuitenkin paikkoja istumakatsomoon. Näissä halleissa kaikki IFK-fanit ovat samassa katsomossa, ja varauslomakkeella voit valita matkapaketin istumapaikalle (vieraskatsomon eturivit) tai seisomapaikalle (saman katsomon takaosa). Otteluiden pääsyliput jaetaan fanibussissa päästyämme perille, ja bussin istumajärjestys vaikuttaa saatuihin paikkoihin, kun liput jaetaan nipusta järjestyksestä. Näin ollen vieressäsi bussissa matkustanut IFK-kannattaja on todennäköisesti vieressäsi myös vierashallin fanikatsomossa.

Jos saavut vieraspaikkakunnalle muualta kuin Helsingistä tai oman aikataulusi mukaan, on varauslomakkeissa myös mahdollisuus tilata pelkkä pääsylippu IFK:n fanikatsomoon. Matsiliput saadaan vasta pelipäivänä ja toimitetaan haltuumme fanibussin saavuttua hallille, eli yhteiskiintiöstä varattua lippua ei voi käydä itse noutamassa ennen muiden saapumista.

Fanibussien aikataulu tuo fanit perille yleensä viimeistään 45 minuuttia ennen ottelun alkua. Reitin varrelta ei voida hakea liftareita kyytiin, mutta joissain tapauksissa voi nousta kyytiin esim. ennakkoon sovitulta taukopaikalta missä bussi pysähtyisi muutenkin.

HIFK Fan Club järjestää vierasmatkoja pääasiassa viikonloppuotteluihin perjantaisin tai lauantaisin. Kiihtyneen koronatilanteen vuoksi olemme päättäneet perua kaikki fanimatkat syyskuun loppuun asti, milloin sen hetken tartuntariskejä arvioidaan uudelleen.

Varauslomakkeen linkki jaetaan aina fanimatkan Facebook-tapahtumassa sekä muilla Fan Clubin SoMe-tileillä. Lomakkeella ilmoitetaan jokainen lähtijä erikseen, eli neljästä matkustajasta varauslomake täytetään neljä kertaa – luonnollisesti voit tehdä varaukset porukkasi muidenkin lähtijöiden puolesta.

Varausvahvistus lähetetään sähköpostilla matkan varmistuessa, bussimatkan toteutumiseen vaaditaan vähintään 25-30 osallistujaa. Varausvahvistuksessa saat yksityiskohtaisen aikataulun sekä maksuohjeet – fanimatkat MAKSETAAN AINA ENNAKKOON tilisiirtona, käteisellä kotimatseissa tai MobilePay-sovelluksella vahvistuksessa ilmoitettuun numeroon.

Varauksen tehtyäsi Fan Club järjestää matkan tiedoissa kerrotun kuljetuksen, ottelun pääsyliput sekä mahdollisen hotellimajoituksen. Suorita ennakkomaksu tarkasti ohjeidenmukaisesti, ja voit nousta fanibussin kyytiin Töölön Kisahallin parkkikselta. Bussit lähtevät matkaan Oopperan puoleisesta eteläreunasta, eli aivan ravintola Hookin terassilta. Pelin jälkeen bussi palaa Töölön Kisahallille, ja jatkaa matkaansa aina keskustaan saakka, missä päätepiste on Lasipalatsin ja rautatieaseman välisellä alueella.

En gång alltid!

Sari

Uusimmat jutut

Lisää

Vuoden Kunkku ja Gimma 2023

HIFK Fan Club palkitsee kauden päätteeksi joukkueen suosituimman pelaajan tai vaikuttajan Vuoden Kunkku -palkinnolla.

Lue lisää
Fan Club

Veriryhmä HIFK+ palkittiin platina-kunniakirjalla

HIFK Fan Clubin perustama Veriryhmä HIFK+ palkittiin myös vuonna 2022 platina-tason diplomilla!

Lue lisää
Fan Club

HIFK Fan Clubin kuulumisia keväälle 2023

Aika ajoin meille tulee kaikenlaisia kysymyksiä, toivomuksiaja viestejä. Ne ovat yhä tervetulleita...

Lue lisää
Fan Club