HIFK Fan Club Meistä.

Ota yhteyttä

HIFK Fan Club on perustamisestaan lähtien ollut avoin jäsenryhmittymä, jonka tavoitteena on ollut koota IFK-fanit yhteen ympäri Suomen. IFK-fanien toiminta kasvoi kannattajaklubin kokoiseksi jo vuonna 1989, jolloin järjestettiin ensimmäinen fanimatka Hämeenlinnassa pelattuun vierasotteluun. 26. marraskuuta 1989 HPK-HIFK -ottelusta alkaneen vierasmatkailun aikana HIFK Fan Club on kuljettanut tuhansittain IFK-kannattajia vieraspeleihin omiaan kannattamaan.

Faniklubin pääasiallinen toiminta on nykyisinkin keskittynyt pääasiassa vierasmatkojen järjestämiseen ja IFK:n kannustamiseen kaikissa otteluissa, mutta muutakin oheistoimintaa tulee olemaan. HIFK Fan Clubin tavoitteena on laajentaa toimintaansa myös IFK:n muiden lajien pariin, joissa tunnelma on ottanut huimia harppauksia Stadin Kingien monipuolisen kannustuksen ansiosta. Fanikulttuurin leviäminen myös pienempien yleisömäärien IFK-lajeihin antaa vahvan pohjan koko fanitoiminnan kasvattamiseen. IFK:n tähti- ja kilpipaitoja tuetaan hienolla volyymillä jo jalkapallossa ja kiinnostavia SM-tason pelejä on tarjolla niin naisten jääkiekossa, miesten ja naisten käsipallossa ja futsalissa, jääpallossa kuin salibandyssakin. Tule rohkeasti kokeilemaan IFK:n kannustamista muissakin lajeissa!

Vieraspeleissä Fan Club tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia matkustaa muihin liigakaupunkeihin IFK:n tueksi. Matkat tehdään pääsääntöisesti "yöksi kotiin"-tyyppisesti laadukkailla linja-autoilla, mutta monipuolisesta matkaohjelmasta löytyy otteluohjelmasta riippuen myös hotellimatkoja. Perinteisin tuotteemme, IFK-megamatka tehdään usean bussillisen voimin yleensä aina välillä joulu-helmikuu.

IFK-faneina esiinnymme aina oman joukkueemme väreissä, mikä edellyttää kaikilta asiallista käytöstä IFK:n maineen mukaisesti. IFK-paidan perinteisiin kuuluu, että osaamme myös kunnioittaa vastustajia, ilman alatyylisiä pilkkalauluja. Vaikka otteluissa ollaankin eri puolilla, voimia mitataan ainoastaan huutamalla eikä missään tapauksessa fyysisillä konflikteilla. Samoin taistelu kestää vain pelin ajan, loppusummerin jälkeen kaikilla on oikeutensa omaan suosikkijoukkueeseen. Tälle kaudelle ja kaikille tulevillekin vuosille pyydämme jokaista IFK-fania keskittymään vain IFK:n kannattamiseen. Käytä siis tunteesi oikeaan suuntaan IFK:n tueksi, jolloin voit nauttia penkkiurheilun iloista vihaamatta muita, täysin samanlaisia, kiekkofaneja eri paidoissaan.

Aina IFK, vi älskar IFK!
HIFK Fan Club

Kati

Puheenjohtaja / katsomotoiminta

Ota yhteyttä

Harri

Hallituksen jäsen

Ota yhteyttä

Petra

Hallituksen jäsen

Ota yhteyttä

Sari

Hallituksen jäsen

Ota yhteyttä

Ville

Hallituksen jäsen

Ota yhteyttä

Jude

Päätoimittaja

Raportoi sivuston ongelmat minulle.

Ota yhteyttä