HIFK Fan Clubin kuulumisia keväälle 2023

11.1.2023
/
Kati
/
Fan Club

HIFK Fan Club on perustamisestaan lähtien ollut avoin jäsenryhmittymä, jonka tavoitteena on ollut koota IFK-fanit yhteen ympäri Suomen. IFK-fanien toiminta kasvoi kannattajaklubin kokoiseksi jo vuonna 1989, jolloin järjestettiin ensimmäinen fanimatka Hämeenlinnassa pelattuun vierasotteluun. 26. marraskuuta 1989 HPK-HIFK -ottelusta alkaneen vierasmatkailun aikana HIFK Fan Club on kuljettanut tuhansittain IFK-kannattajia vieraspeleihin omiaan kannattamaan.

Hyvää alkanutta vuotta 2023 kaikille! Aika ajoin meille tulee kaikenlaisia kysymyksiä, toivomuksia ja viestejä. Ne ovat yhä tervetulleita ja pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan.

Meidät tavoittaa sähköpostilla tai puhelimitse ma ja ke (klo 18-20) sekä kotiottelupäivänä noin puoli tuntia ennen ottelua ja erätauoilla. Myös vierasmatkoilla puhelin on mukana. Pyhäpäivät / lomat (jos ei ole matsia) puhelin on mitä todennäköisimmin kiinni.

Kotimatseissa fanipiste (F1-kulma, Brewer Street) on poikkeuspäiviä (ilmoitetaan yleensä etukäteen) lukuun ottamatta auki noin puoli tuntia ennen matsia ja erätauoilla. Silloin voi tulla hoitamaan fanikorttiasioita, vierasmatkoja tai muuten vaan juttelemaan tai kyselemään. Fanikortti maksaa vain neljä euroa ja sillä saa erilaisia etuja sekä pääsee fanimatkoille. Ilmoittaudu tästä.

 
Tässä muutama fakta koskien Fan Clubin toimintaa:

 - Me emme ole IFK:lla töissä, vaikka hyvää yhteistyötä toimiston kanssa teemmekin. Tämä on vapaaehtoista toimintaa ja meillä on myös ihan oma palkkatyö ja muu elämä.

 - Erikoisjuttuja harvoin järjestetään yksittäisille henkilöille ja jos järjestetään, niin he ovat silloin ansioituneet enemmänkin, kuin vähän. Jos somessa näkyy spessuja juttuja, niin ne ovat meidän yksityishenkilöinä tekemiä juttuja ystävien kesken.

 - Katsomotoimintaan toivomme kaikkien osallistuvan mahdollisimman aktiivisesti, erityisesti FANIkatsomossa. Lippujen hinnat fanikatsomoon ovat sen vuoksi edullisempia, että mahdollisimman moni innokas pääsisi kannustamaan jengiä ja pitämään ääntä kotijoukkueen puolesta.

 - Myös vierasmatkoille toivotaan aktiivisia osallistujia. Sinne ovat kaikki jäsenet tervetulleita! Matkalla tutustut uusiin ihmisiin ja saat heistä ehkä uusia ystäviä. Näin on monelle käynyt. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys ja pyrimme pitämään matkojen hinnat mahdollisimman edullisina kulut kattaen. Matsit ovat kuitenkin parhaita paikan päällä!

 

Tule siis rohkeasti messiin! Parempaa uutta vuotta toivottaen,

HIFK Fan Clubin hallitus

En gång alltid!

Kati

Uusimmat jutut

Lisää

Faniedut ravintola Döner Harju Töölön tullissa 2023-24

Kauden 2023-24 fanikortilla saat herkulliset etuhinnat ravintola Döner Harjun valikoimista Töölön Tullista.

Lue lisää
Fan Club

HIFK Fan Clubin tervehdys

Tahdomme FC:n hallituksen osalta tehdä julkisen kannanoton sosiaalisessa mediassa ja muualla käytäviin keskusteluihin.

Lue lisää
Fan Club

Faniedut Brewer Streetilla 2023-24

F-aulan Brewer Streetilla on kuukausittain vaihtuvia etuja, joista tiedotus erikseen sekä juomaetuja.

Lue lisää
Fan Club